تماس با ما : 4-982144260073+ ایمیل : info@ssiec-co.com
توسعه پایدار تغییری است در استفاده از منابع، هدایت سرمایه گذاریها، سمت گیری توسعه فناوری و تغییری نهادی است که با نیازهای حال و آینده سازگار باشد. توسعه پایدار جنبهای از توسعه انسانی و در ارتباط با محیط زیست و نسلهای آینده است.
یکی از برنامه های آتی شرکت نوآوران علوم مکانی ایجاد یک هاب GISی با کمک متخصصین و صاحب نظرات در این حوزه می باشد. هاب GIS را شاید یک رویاء برای اساتید، محققین،دانشجویان، مدیران و برنامه ریزانی که به نوعی با داده های مکانی سر و کار دارند باشد.
از مسائل مهم و کلیدی که در کنار برنامهریزیهای کلان و بخشی باید مستقلاً به آن پرداخت، «برنامهریزی آمایش سرزمین» و «برنامهریزی منطقهای» است. این شکل از برنامهریزی برای بهکارگیری برنامهریزی منطقهای در سطح کشور بهترین مکمل برای برنامهریزی کلان است.
شرکت مهندسان مشاور نوآوران علوم مکانی بر اساس قانون تجارت بصورت سهامی خاص به شماره 439481 دراداره ثبت شرکت ها به ثبت رسیده است. شرکت نوآوران علوم مکانی با مشارکت اساتید دانشگاه، نخبگان، متخصصین و مهندسان برجسته در رشته های مختلف با هدف ارائه خدمات مشاوره ای، طراحی، نظارت،اجرا و میریت طرح در پروژه های عمرانی، توسعه ای، آمایشی، تحقیقاتی و پژوهشی تأسیس گردیده است. زمینه فعالیت: سنجش از دور و مطالعات فضایی، سیستم های اطلاعات مکانی (GIS)، مطالعات نقشه برداری زمینی،مطالعات زیست محیطی، شهرسازی و معماری
بهنگام سازی نقشه های کاربری اراضی، امکان مدیریت و برنامه ریزی طبق وضع موجود را برای مدیران و برنامه ریزان فراهم می سازد. روش های متداول بهنگام سازی نقشه ها همواره زمان بر بوده و نمی تواند در مقطه زمانی کوتاه ضرورت داشتن داده های به روز را محقق سازد. با وجود توسعه تکنولوژی در بخش پهپادها، امکان دسترسی به عکس های هوایی با قدرت تفکیک مکانی بالا به منظور ترسیم و به روز رسانی عوارض، این مهم امکان پذیر می باشد.
امروزه در کشاورزی دقیق که از روش های نوین کشاورزی بهره می برد اصلی ترین مسئله داده های با دقت و صحت بالا می باشد. همواره داده های کاربری زمین/پوشش زمین اطلاعات پایه محیطی را برای بسیاری از علوم و مدیران و برنامه ریزان ارائه کرده است بطوریکه تفکیک و طبقه بندی سطح زیرکشت محصولات مختلف کشاورزی ابزاری برای تصمیم گیری و مدیریت صحیح و تدوین سیاست ها و برنامه ریزی های اقتصاد و توسعه کشاورزی در هر منطقه می باشد. قدرت تفکیک مکانی بسیار بالای پهپاد های کشاورزی بزرگترین تمایز آنها نسبت به تصاویر ماهواره ای سنجش از دوری می باشد که این امر امکان شناسایی گیاهان تحت استرس و غیر سالم را ایجاد می کند.
شناخت وضع موجود، ارائه نقشه های پایه برای طراحی عملیات های اجرایی و محاسبه حجم خاکبرداری و مواد معدنی دپو شده تنها با داشتن نقشه های توپوگرافی دقیق میسر می باشد. با توجه به مدل رقومی ارتفاعی (DEM) استخراج شده از ابر داده های سه بعدی می توان از ارائه برنامه های توسعه ای کارآمد اطمینان حاصل نمود. صرفه جویی در زمان و هزینه می تواند مدیران و برنامه ریزان را برای توسعه هر چه بیشتر این واحد های صنعتی را به استفاده از پهپاد فتوگرامتری ترغیب کند.
پروژه های مسیر یابی خطوط انتقال نیرو، آب و گاز راه، از جمله معدود پروژه های چند مقیاسی (Multi Scale) هستند که پس از مشخص شدن کوریدور مورد نظر اقدام به برداشت اطلاعات دقیق تر از منطقه مورد مطالعه می گردد. ارسال تیم نقشه برداری و استقرار در محل هزینه و زمان زیادی را به همراه خواهد داشت با داشتن تصاویر با قدرت مکانی بالا و تولید نقشه های ارتفاعی دقیق علاوه بر جلوی گیری از خطای انسانی در ترسیم عوارض، با داشتن داده های دقیق، میزان موفقیت در برآورد و محاسبات را افزایش خواهد داد.
کلیه حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به شرکت نوآوران علوم مکانی میباشد.
طراحی وبسایت و بهینه سازی سایت از آشیانه پارس